Passionate readers

Tuesday, 9 July 2013

LOCAL :Gadis kena sampuk dek K-pop leleh FutureHubby :*


AWAS!

KANDUNGAN VIDEO INI MENGANDUNGI PERLAKUAN TIDAK WARAS DAN MENGJENGKELKAN!

PASTIKAN TONG SAMPAH DAN BEG KERTAS ADA DISISI ANDA!

KANDUNGAN MUNTAH HIJAU YANG SANGAT TINGGI!







Kau kalau dah cinta sangat kenapa nak kena publish kat youtube. Ko buat video ko then simpan senyap-senyap sudah la. Tak de lah orang nak menyumpah seranah kat ko. 40 orang cakap dah jadi doa untuk ko. 

Sayang ko cinta ko hanya untuk ko dan pasangan ko kenapa harus ko tunjukkan kat orang lain? Ko bangga dah berkapel dengan pakwe Korea lembik ko tu then ko buat video upload kt Youtube tajuk FutureHubby :* dah meletup kat TerFaktab ko private kan video ko. Tau plak kene PELEMPANG masyarakat camne. Malu kan.

Pengajaran untuk semua. Youtube bukan untuk ko sorang. Semua orang tengok jangan ingat ko pnye video tu takde orang tengok. Kalu betol ko nak orang tengok video ko then cinta dan sayang ko tu PALSU. Ko telah menyalahgunakan pakwe K-pop kau tu sebagai simbol atau batu loncatan kepopularan ko. Itu cinta sayang ko? 

Ko cintakan populariti bukan K-pop wanabe tu.




KKU et.al

p/s :video ini asalnya bertajuk Futurehubby:* baru upload pada 07072013 then pada pkol 04:48pm 08072013 video tersebut di set kepada PRIVATE oleh pemiliknya yang menggunakan nama id Puteri Awani di youtube.



http://ohgadisitu.blogspot.com/2013/07/video-tau-tak-dah-seminggu-kita-kapel.html
http://buasirotak.blogspot.com/2013/07/jenis-awek-yang-lelaki-pasti-terharu.html
http://www.youtube.com/watch?v=OxPyLLCsjGI#action=share
http://terfaktab.blogspot.com/2013/07/sesiapa-yang-kakak-abang-mak-ayah-adik.html


1 comment:

We keep this comment box as traditionally possible for all convinience, no need of G+ account, no need of CAPTCHA, no need of approval, that is how we really want to hear your feedback and opinions. So feel free to leave your thought, comment, recommendation, opinions and suggestion to us. We will tried to answer and take action from your thought as your thought is a gold to us to make this blog better. Thank you for all your times here at The Golden Sentinel. Open comment to all. TQ

Best out there

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...