Passionate readers

Monday, 26 November 2012

GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran



Hi untuk semua, aku sedang mencuba untuk melibatkan diri dalam pertandingan anjuran Buasirotak.blogspot.com yang bertajuk "Entry Kegemaran". Berminat untuk turut serta? Sila klik sini.

Setelah meneliti setiap genap dan ceruk buasir di otak aku setelah mengikuti blog ini aku rasa entri ini yang paling kreatif dan ohsem yang aku jumpa kt blog buasir otak ini. 


Aku pun main random pick je, tak nak la POYO sangat kan. Sikit-sikit sudeh. Ternyata kajian dan penilaian terhadap pemikiran masyarakat yang diterapkan untuk mencari keusulan  perkataan POYO yang menjengkelkan itu mecipta hormon logik dari dalam otak aku yang menghadam setiap abjad entri tersebut. 

Entri tersebut juga memberi sedikit pencerahan terhadap diri aku untuk tidak sesuka hati mengatakan seseorang itu poyo. Akhir kata, entri tersebut membuatkan diri aku tidak lagi seperti semalam.


KKU et.al

p/s: Sebenarnya bukan entri yang buat aku tinjau blog ini, tapi nama buasirotak itu sendiri yang buat aku "HUH!?"


9 comments:

  1. gud luck! huh! comel kucen tuh. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks..same goes to you..kucen jiran sy tu :X

      Delete
    2. aiwah.. ni dia pemenangnya.. dah menang kasik kucing tu kat saya. :)

      tahniah yep.

      Delete
    3. terima kasih..kucin tu nk ea?..kne tnye jiran dlu la..hehe

      Delete
  2. tahniah sebab menang giveaway ni. muja datang n follow sambil nak ajak tuan blog join benda kat bawah ni :)

    mujadafewa.blogspot.com/2012/12/jom-download-ebook-percuma-jangan.html

    mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

    ReplyDelete
  3. erk, mne tau sy menang..cam hoax je..kui3

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH!!! Anda telah dipilih sebagai pemenang bagi GA Contest Gila #2: Entry Kegemaran.

    Mohon memberikan Nama dan Alamat anda kepada email saya princeofnoob[at]gmail[dot]com untuk saya poskan hadiah dengan Pos Ekspress/Pos Laju. Sekiranya sampai hari Ahad, 23 Disember 2012 saya masih lagi tak dapat email dari anda, maka kami terpaksa memilih pemenang lain di kalangan peserta yang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh yeah??..terima kasih kerana memilih saya sebagai salah seorang pemenang.

      terima kasih daun keladi, ad pertandingan saya join lagi..
      :)

      Delete
  5. With havin so much written content do you ever
    run into any problems of plagorism or copyright infringement?
    My site has a lot of completely unique content I've
    either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the
    internet without my permission. Do you know any ways to help protect against content from being stolen? I'd certainly appreciate it.


    Look at my page; kambing kurban

    ReplyDelete

We keep this comment box as traditionally possible for all convinience, no need of G+ account, no need of CAPTCHA, no need of approval, that is how we really want to hear your feedback and opinions. So feel free to leave your thought, comment, recommendation, opinions and suggestion to us. We will tried to answer and take action from your thought as your thought is a gold to us to make this blog better. Thank you for all your times here at The Golden Sentinel. Open comment to all. TQ

Best out there

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...