Passionate readers

For Sale

MAK LEHA PINEAPPLE TART 

HOMEMADE PINEAPPLE TART
HOMEMADE PINEAPPLE JAM

SMALL BOTTLE, MYR 50 for 50 pcs

BIG BOTTLE, MYR75 for 100pcs

Soft to your tongues, Crunchy feeling to your satisfaction and Sweet to your taste buds.

Made with Buttercup for everlasting tastes and maintain qualities. 

40 years of experience in Pineapple tart making. 

Order Now
Free Delivery for Johor Bahru Region

MYR50 for 50 pieces
MYR 75 for 100 pieces

!!Promotion. Free 50 pcs for FIRST ORDER!!

0135957682 SMS/CALL
Ariff
0175866654 Whatapps

Leadtime 1 weeks.

We also sell kerepek pedas, Makmur for any occasion.


========================================================================
GEARBOX HONDA WAVE 125 FULL SET RM 150

Apa yang ada dalam gambar ni aku bagi korang semua.

Berminat?
Nak tolak gearbox standard wave 125 full set.
Jual murah-murah je nak buang sayang.
Barang tiptop lagi.
Model : Honda Wave 125 NF125 (2004)
email ak utk maklumat lanjut.



#################################################################################

BEATS by dr.Dre

Hi,

Headphone ni ak pkai dgr lagu rock kapak leleh habis beb. Support Dolby Pro Logic II, support HD, memang gempak habis la. Aku layan beats ni time nak dengar lagu Billy Talent, Silverstein, Techno, lagu jiwang-jiwang pun masyuk jgk..menusuk kolbu jadinya lagu-lagu tersebut.


Tapi yang paling gempak sekali ialah time aku layan movie sorang-sorang. Untunglah peti televisyen umh aku blh msk direct jack earphone ni. Ap lagi. Berdentum la telinga aku lyn bunyi HD movie yg disampaikan oleh beat ni. Puas aku layan movie, layan plak maen game kt Ps2..Gran Turismo 4, Kaido Battle 2, Metal Gear Solid 3 : Snake Eater, memang tak mengecewakan la. Korang dengar je bunyi and sounefex dari game tu cam korang betul-betul berada dalam situasi tu. Pehhhh..Puas bro..




Korang kalu nak try dengar boleh PM kt ak. Ak boleh tolak barang ni kt korang murah-murah jer.

Peace no war

Bro Machinima



No comments:

Post a comment

We keep this comment box as traditionally possible for all convinience, no need of G+ account, no need of CAPTCHA, no need of approval, that is how we really want to hear your feedback and opinions. So feel free to leave your thought, comment, recommendation, opinions and suggestion to us. We will tried to answer and take action from your thought as your thought is a gold to us to make this blog better. Thank you for all your times here at The Golden Sentinel. Open comment to all. TQ

Best out there

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...